top logo

CIO Uritorco radio luan muzikë lokale dhe së bashku me muzikë lokale gjithashtu rregullon llojet e tjera të programeve. Shumë programe të tyre janë të bazuara në muzikë dhe disa janë të bazuara në tema të tjera, por të gjithë në të gjithë një transmetimi i saj shumë e këndshme dhe në përgjithësi shumë të kënaqshme në internet radio stacioni 24 orë nga Argjentina.
CIO Uritorco adresa faqen zyrtare është www.ciouritorco.org

CIO Uritorco
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Argentina : CIO Uritorco ]