top logo

Cadena Rio 103.1 është një radio stacion muzikë në internet. Cadena Rio 103.1 transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Cadena Rio has something for all discerning music lovers.

Cadena Rio 103.1 Adresa e internetit është www.cadenario.com.ar

Cadena Rio 103.1
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Argentina : Cadena Rio 103.1 ]