top logo

Zinxhir 3 Argentina broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Zinxhir 3 Argentina broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.

Zinxhir 3 Argentina official website address is www.lv3.com.ar

Zinxhir 3 Argentina
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Argentina : Zinxhir 3 Argentina ]