top logo

AM 990 transmeton programet e saj zbukuro playlists saj për një mundësi sociale dhe të larmishme kulturore. Në element të shfaqjes së një shfaqje të bashkimit dhe diversitetit programeve, AM 990 transmeton prodhime të ndryshme anestezion. Prodhimet e tyre dhe programet e grumbullimit të mbështetur përmban specifikuar si shqetësim të vazhdueshëm, i kuzhinës, social, dëfrim dhe sportive fusha. Ata janë të punësuar si një Connect mes dëgjuesve dhe të shëndosha.

AM 990 Adresa zyrtare e internetit është am990formosa.com

AM 990
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Argentina : AM 990 ]