top logo

AM 1550 is a hit live online broadcasting music channel based on Buenos Aires, Argentina. AM 1550 plays different range of music genres like Spanish Music. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.

AM 1550 Adresa e internetit është www.am1550.com.ar

AM 1550
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Argentina : AM 1550 ]