top logo

AM 1530 broadcasts both Merlo, Argentina and international music that varies too from genre to genre. Merlo, Argentina has its own beautiful tradition of music and culture AM 1530 shumicën e kohës përpiqet për të luajtur këngë dhe të koordinojë programet thats të gonna të përfaqësojnë traditën e vet të muzikës dhe kulturës.

AM 1530 Adresa e internetit është www.am1530.com.ar

AM 1530
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Argentina : AM 1530 ]