top logo
Radio Sawa është një rrjet Arabisht-Gjuha radio që transmeton lajme 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, me shume se 370 Edicionet e lajmeve në javë. Sawa Fm Nisur në 2002. Radio Sawa ofron analizë të ngjarjeve aktuale, sportive dhe karakteristika në një shumëllojshmëri të gjerë të çështjeve politike dhe sociale të kombinuara me një përzierje optimiste e muzikës më të mirë popullore perëndimore dhe arabe.
Radio Sawa është operuar nga të transmetuesit Networks Lindjes së Mesme, Inc. (MBN). MBN financohet përmes një granti nga Bordi i Guvernatorëve të Transmetimit (BBG), një agjenci e pavarur federale financuar nga Kongresi i SHBA. BBG mbikëqyr MBN dhe vepron si një firewall për të mbrojtur pavarësinë profesionale dhe integritetin e transmetuesve.
Radio Drejt
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Arabic : Radio Drejt ]