Mazaj FM

Info koment Stacione raport

Mazaj FM është një stacion radio jordanez. Në 2005, ajo filloi transmetimin në Aman në 95.3 MHz dhe zgjeruar një kohë më vonë për të mbuluar Irbid dhe veriun në 101.7 MHz. Mazaj FM investuar në pajisjet e tyre të transmetimit dhe infrastrukturës, i cili bëri e saj të rrjetit shtet-e-artit me teknologjinë e avant-gardës se rritur praninë e saj në internet dhe streaming për të akomoduar me shumë platforma të lëvizshme (android, Iphone dhe BlackBerry).
Mazaj FM adresa website zyrtar është www.mazajfm.com

Vend: Arabic

loading...

Popular Stations