top logo
Radio BBC Arabic u nis në 1938 dhe është një nga radio arabe vjetër speaking.Radio BBC Arabic paraqet programet e lajmeve, dhe ngjarjet që mbulon rrethin e plotë. BBC Arabic radio lejon dëgjuesit për të komentuar përmes telefonit duke krijuar kështu një ndërveprim të fuqishëm midis audiencës dhe radio.As dhe, BBC Arabic Radio paraqet programe dokumentare, secili për një periudhë 4 minuta, që kanë të bëjnë me çështjet në lajme, dhe raportet me ekspertizë dhe informacione të veçanta.
BBC Arabic Themeluar në: 1938.
BBC Arabic
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Arabic : BBC Arabic ]