top logo

VIBZ FM, Stop veçantë në të cilën jep një person atmosferë, është me të vërtetë një muzikë, info dhe stacioni i trenit stereo argëtuese drejtuar drejt audiencës brenda 20 të jetë në gjendje për njëzetepesë dhe gjithashtu 26 të jenë në gjendje të 49 Shkon moshës. Transmetuar rreth orën, Vibzfm përfaqëson një shumëllojshmëri të gjerë të më të përdorura Reggae Muzikë, Soca, Valle, Hip-hop dhe gjithashtu të marrin, Shtëpi, Techno, dhe gjithashtu Ungjilli. Vibzfm do të jetë stacioni i trenit në të cilën artistët e muzikës projektuesi dhe gjithashtu dhe bende imagjinohet parë, kur ata janë të gatshëm për të gjeneruar muzikën e tyre të veçantë për të hapur.

VIBZ FM adresa faqen zyrtare është vibzfm.com

VIBZ FM
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Antigua and Barbuda : VIBZ FM ]