top logo

Second Advent Radio Ministry is a FM radio ministry broadcasting from the Beautiful island Of Antigua in the Caribbean. Second Advent Radio broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo.

Contact Info:
P.O Box 2962 St. John’s Antigua
Telefon: 1-268-562-1015 (landline)
Second Advent Radio website address is www.secondadventradio.org
Second Advent Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Antigua and Barbuda : Second Advent Radio ]