top logo

Kasetash Compact Radio është duke u paraqitur në gjuhën spanjolle dhe playlists e tyre janë të mbushura edhe nga lart poshtë me muzikën e duhur spanjisht. Muzika është një gjuhë që ndihmon të lidheni dhe si Spanish është gjuha e tyre amtare në mënyrë Kasetash Compact Radio ka përzgjedh muzikë spanjolle për programet e tyre të përditshme muzikore.
Kasetash Compact Radio adresa e internetit zyrtare është www.cassettecompactradio.blogspot.com

Kasetash Compact Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Antigua and Barbuda : Kasetash Compact Radio ]