Radio Ecclesia Angola broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Ecclesia Angola broadcasts diverse local productions. Their productions and information-based programs contain such as current affairs, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio Ecclesia Angola website address is www.radioecclesia.org

Radio Ecclesia Angola
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Angola : Radio Ecclesia Angola ]