top logo

Rrjeti i Channel A, stacioni kryesor i Radio PE Angola Kombëtar, përbëhet 33 Programet, me përjashtimin e hapësirave lajmeve, duke përfshirë 4 prodhimi i pavarur. E 29 Programet e caktuara për Channel A, 6 janë prodhuar duke mos angazhuar në profesionistë efektive kornizë: Africa Magazine (Amilcar Xavier), Këngë të Afrikës (Sebastiao Lino), Antologji (Antonio Fonseca), Pluhuri në oborrin e shtëpisë (Bernardo Antonio) dhe Mos harroni është gjallë (Dionysus Rock). Programi Pasdite Sons, lëshuar në mes të 14.00 dhe 14h.30 ka pjesëmarrjen e drejtpërdrejtë të Zhvillimit Zbavitje.

Channel Një
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Angola : Channel Një ]