top logo

Broadcasting gjatë gjithë ditës të jetojnë 24/7 to present their listeners with the most promising radio programs for a radio like All Hitz Radio. Ata mund të angazhohen shumë dëgjuesve çdo ditë me zgjedhjen e tyre të angazhohen dhe prezantimin e llojeve të ndryshme të programeve të radios nga agimi deri në muzg.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radioking.com/radio/all-hitz-radio

E-Mail: kmick150@gmail.com

All Hitz Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : All Hitz Radio ]