Laughing Algjerinë

Info koment Stacione raport

Rire Algerie telecasts projektet e saj zbukuro playlists e saj për një grup sociale dhe shoqërore të ndryshme të dëmtimit. Pavarësisht emision televiziv të një përzierje të të dhënave dhe projekteve eksitim, Rire Algerie telecasts përgatitjet e ndryshme të lagjes. Projektet e tyre krijimet dhe të dhënat bazë përmban, për shembull, ndërmarrjet e tanishme, i kuzhinës, social, diversitetit dhe lojëra fusha. Ata janë duke vepruar si një zgjatje në mes të anëtarëve të audiencës dhe muzikë.

Vend: Algeria

loading...

Popular Stations