Radio Sawte El Djazair

Info koment Stacione raport

Radio Sawte El Djazair ka një gamë shumë të gjerë të prezantimit programimit. Zgjedhja e tyre e zhanret shumë. Radio luan muzikë nga zhanret si gjendje e dëshpëruar, pop, xhaz, rock dhe shumë lloje të tjera. Radio Sawte El Djazair ka qenë një radio e madhe që ofron dëgjuesit e tyre një koleksion të madh të muzikës dëgjues i preferuar.
Radio Sawte El Djazair adresa website zyrtar është www.radiosawteeldjazairplus.blogspot.com

Vend: Algeria

Zhanret:

loading...

Popular Stations