Radio Oum el bouaghi

Info koment Stacione raport

Radio Oum el bouaghi transmetimet dy Algjeri dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Vizioni kryesor Radio Oum el bouaghi është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar. Si Algjeria ka një traditë e bukur të muzikës dhe kulturës Radio Oum el bouaghi shumicën e kohës përpiqet për të luajtur këngë dhe të koordinojë programet thats të gonna të përfaqësojnë traditën e vet të muzikës dhe kulturës.

Radio Oum el bouaghi adresa zyrtare e internetit është www.radio-oumelbouaghi.dz

Vend: Algeria

loading...

Popular Stations