Radio Mos

Info koment Stacione raport

Radio Hawana është e gjitha rreth muzikës arabe dhe radio gjithashtu promovon muzikën e popullarizuar e tyre, si dhe talentet e rinj dhe të freskëta muzikore në radio e tyre. muzikë Arabic është mjaft e ndryshme se sa forma të tjera të muzikës dhe muzikës dhe instrument muzikor ka edhe pasionin e tyre dhe stil Radio Hawana kjo është arsyeja pse dashuritë për të promovuar ato muzikë të bukur.
Radio Hawana adresa website zyrtar është www.radiohawana.net

Vend: Algeria

Zhanret:

loading...

Popular Stations