Radio Bahdja

Info koment Stacione raport

Radio El Bahdja është një stacion ndërkombëtar online radio duke luajtur një të freskëta, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. Radio El Bahdja janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, lidh ata të cilët tashmë kanë një lidhje të fortë me Bordj El Bahri, Algeria.
Radio El Bahdja adresa e internetit është www.radioalgerie.dz

Vend: Algeria

Zhanret: /

loading...

Popular Stations