Radio Dzair

Info koment Stacione raport
Radio Dzair është transmetuar nga Algjer, Algeria. Ky stacion radio është që veprojnë në gjuhën frënge dhe duke luajtur zhanre të ndryshme të muzikës si Botës Talk, Lindjes së Mesme Talk. faqen zyrtare Radio Dzair është radio-dzair.com

Vend: Algeria

Zhanret:

loading...

Popular Stations