Veshët Radio dzair

Info koment Stacione raport
Radio Dzair AURES është transmetuar nga Algjer, Algeria. Ky stacion radio është që veprojnë në gjuhën frënge dhe duke luajtur zhanre të ndryshme të muzikës si Botës Talk, Lindjes së Mesme Talk. faqen zyrtare Radio Dzair AURES është radio-dzair.com

Vend: Algeria

Zhanret: /

loading...

Popular Stations