Radio Dz NewZ

Info koment Stacione raport

Radio Dz NewZ luan muzikë arabisht si dëgjuesit dhe popujt e Algjerisë janë më të rehatshme me këngë kënduar në gjuhën e tyre amtare dhe kjo është arsyeja pse Radio Dz NewZ është radio që më së shumti luan muzikë arabe së bashku me frikacak popullore arabe dhe Muzikë RnB sa herë që dëgjuesit e tyre e dëshiruar te degjosh.
Radio Dz NewZ adresa website zyrtar është www.ayamimi.wix.com

Vend: Algeria

Zhanret: /

loading...

Popular Stations