Radio Chaabi

Info koment Stacione raport

Radio Chaabi është një kanal transmetimi jetojnë në internet muzikës bazuar në Algjeri. Radio Chaabi luan gamë të ndryshme të zhanreve të muzikës. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.

Vend: Algeria

loading...

Popular Stations