Radio Algerienne Chaine 1

Info koment Stacione raport

Radio Algerienne Chaine 1 Audienca nënkupton një marrëveshje të madhe, stacioni duhet të paraqesin veten si një audiencë stacion anëtarët duhet të jetë optimiste për. Ata sajojnë një solidaritet të jashtëzakonshëm në mes të anëtarëve të audiencës dhe veten e tyre, me qëllim që ata të mund të kenë një korrespondencë të mirë në mes të tyre dhe të anëtarëve të tyre të audiencës e cila do të sjellë një devijim më të pasur stacion radio.

Radio Algerienne Chaine 1 Adresa zyrtare e internetit është www.radioalgerie.dz

Vend: Algeria

Zhanret: /

loading...

Popular Stations