Kur'ani Radio Algjeria

Info koment Stacione raport
Filloi transmetimin Holy Quran Radio premten, 12.07.1991 pas Krishtit, që korrespondon me 01 / Muharrem 1412 AH, në orën katër në 4:00 i Radios studio dëshmorëve Rruga, Ptlawat i Kur'anit vetëm, dhe Balrwightan Almshahurtin: Hafs dhe punëtori për një periudhë prej 06 orë në ditë, ndarë në 03 periudhat (04:00 – 06:00) dhe (10:00 -12:00) dhe (14:00 – 16:00) në valë të mesme: 211 m frekuencë 1422 K / e dhe stafi popullata e 05, dhe potencialin e një shumë pak, ku ishte përgatitja për fillimin e ditëve të një pakice dhe i kufizuar në kërkimin e subjektit Kur'anit në arkivat e kanalit të parë dhe kopjuar, dhe kjo nuk ishte e mjaftueshme dhe një cilindër i cili të nevojshme kërkimin e hershme për lexuesit algjerianët për të regjistruar Kuranin materiale brenda radio dhe përdorimin e disa dëgjuesve të cilët na kanë dhënë me disa Kuranëve lexuesit e jo-algjerianë regjistruar.
Quran Radio adresa website zyrtar është www.radioalgerie.dz

Vend: Algeria

loading...

Popular Stations