Oran FM

Info koment Stacione raport

Oran FM radio për të dashuruar muzikë arabe, si dhe një vend i mirë për disa të zgjedhur me kujdes Blues Muzikë së bashku me muzikën shtëpi që shkëmbinj në dysheme gjatë tërë ditës ose kur Oran FM mendon kohën e saj. Kjo është një stacion radio shumë i zhdërvjellët online që i pëlqen të jetë me sfidat e reja të guximshme.
Oran FM adresa website zyrtar është www.radionomy.com

Vend: Algeria

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations