Dashuria Algjerinë

Info koment Stacione raport

Dashuria Algjerinë radio u krijua për shkak të dashurisë së tyre ndaj Algjeri dhe traditën e saj muzikore. Radio është shumë e përbërë me bilancin e duhur të muzikës dhe prezantimin. Dashuria Algjeria ka një marrëdhënie mjaft të mirë me dëgjuesit e tyre në të gjithë botën e cila i bën ata shumë popullor në të gjithë vendin.
Dashuria Algjeria adresa faqen zyrtare është www.radionomy.com

Vend: Algeria

Zhanret:

loading...

Popular Stations