JIL FM

Info koment Stacione raport

Jil Fm është një i ri dhe muzikë radio, që do të thotë se përveç muzikës ka ka përmbajtje informative, kulturor, dhe edukative, Misioni i saj është për të gjetur një ekuilibër mes muzikës hidhërimin dhe fakte.
emisionet muzikore përbëjnë programet më të mëdha siç vlerësohet shumë nga ky segment i saj populati, muzika është arti më i popullarizuar dhe pritjet më të afërta dhe nevojat e të rinjve në aspektin e emocioneve kulturor dhe të krijimtarisë artistike.
Jil Fm do të luajë një rol të rëndësishëm në informimin dhe edukimin e dëgjuesve të tij në të gjithë mekanizmat futje profesionist, biznesit dhe vendeve të punës Krijimi dhe trajnimi për degën dhe zejtari.
JIL FM adresa website zyrtar është www.radioalgerie.dz/jilfm

Vend: Algeria

loading...

Popular Stations