EX Fest Radio

Info koment Stacione raport

EX Fest Radio është i fundit muzikë metalike bazuar radio stacion për të gjetur në Algjeri. Radio është si një radio këtij lloji në Algjeri pasi nuk ka se radiot shumë shumë në atje që ofron dëgjuesit e tyre vetëm muzikë metalike dhe EX Fest Radio është menduar të jetë se lloj i radio të madhe
EX Fest Radio adresa e internetit zyrtare është www.radionomy.com

Vend: Algeria

Zhanret:

loading...

Popular Stations