Eshabab Radio

Info koment Stacione raport

Eshabab Radio është një vend i madh për të shijuar disa Algjerian muzikë. Të gjitha muzika luan radio është arabisht dhe radio është gjithashtu transmetimin në gjuhën arabe. Si radio është transmetuar nga Algjeria dhe dëgjuesit e tyre në shënjestër janë të atje në mënyrë Eshabab Radio transmeton vetëm ato programe muzikore që fuqia pëlqyer nga dëgjuesit e tyre lokale.
Eshabab Radio adresa website zyrtar është www.eshababonline.com

Vend: Algeria

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations