Dzair Chaabia

Info koment Stacione raport
Transmetimet Dzair Chaabia si Algjeria dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Pop dhe Rock, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. Vizioni Dzair Chaabia kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar. Si Algjeria ka një traditë e bukur të muzikës dhe kulturës Dzair Chaabia shumicën e kohës përpiqet për të luajtur këngë dhe të koordinojë programet thats të gonna të përfaqësojnë traditën e vet të muzikës dhe kulturës. Dzair Chaabia adresa e internetit është radio-dzair.com

Vend: Algeria

Zhanret:

loading...

Popular Stations