DZ16 FM

Info koment Stacione raport

DZ16 FM paraqet disa këngë të ftohtë RnB. RnB tyre dhe Hip Hop muzikë janë zgjedhur me kujdes nga ato më të mirë. Shumica e këngët e tyre janë të zgjedhur nga trending Listat lartë. Pra, ata e dëgjuesit që i pëlqen të gëzojnë disa tabelë muzikë të lartë nga këto dy gjini të përmendura më lart ata mund të akorduar në të DZ16 FM dhe gëzojnë programet e tyre të angazhohen.
DZ16 FM adresa faqen zyrtare është www.radionomy.com

Vend: Algeria

Zhanret:

loading...

Popular Stations