Cirta FM

Info koment Stacione raport

Cirta FM është një live online Arabisht radio në Algjeri. Cirta FM transmetimit 24 orë program të jetojnë në internet. Cirta FM janë të angazhuar për të promovuar Algjerian Kultura, Muzikë, Lajm, dhe shumë më tepër me stacionin e tyre.

Cirta FM adresa website zyrtar është www.radio-constantine.org

Vend: Algeria

loading...

Popular Stations