Alger Një Grafiku

Info koment Stacione raport

Alger Një Grafiku është e plotë të kualitetit të pasuruar këngë të bukura nga artistë popullore algjerianë. Në këtë radio këngët që janë më të kërkuara nga dëgjuesit e tyre dhe mori numrin më të madh të përgjigjeve merr vend në gjurmët muzikore. Alger Një Grafiku i pëlqen të jetë një radio plot hit muzikës në mbarë botën.
Alger Një Grafiku adresa zyrtare e internetit është www.radionomy.com

Vend: Algeria

Zhanret: /

loading...

Popular Stations