top logo

12 BAR Radio ka një gamë shumë të gjerë të prezantimit programimit. Zgjedhja e tyre e zhanret shumë. Radio luan muzikë nga zhanret si gjendje e dëshpëruar, pop, xhaz, rock dhe shumë lloje të tjera. 12 BAR Radio ka qenë një radio e madhe që ofron dëgjuesit e tyre një koleksion të madh të dëgjues muzikës preferuar.
12 BAR Radio adresa e internetit zyrtare është www.radionomy.com

12 BAR Radio
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Algeria : 12 BAR Radio ]