Zëri i Amerikës 107.4

Info koment Stacione raport

Zëri i Amerikës 107.4 broadcasts its programmes embellish its playlists for a socially and culturally diverse chance. Në plus për programin e një diferencë prej të grumbullimit dhe rekreative programeve, Zëri i Amerikës 107.4 transmeton prodhime të ndryshme anestezion. prodhimet e tyre dhe informacionit mbështetur programet përmban specifikuar si qarkullojnë shqetësim, i kuzhinës, etnik, argëtuese dhe sportive komik.

Zëri i Amerikës 107.4 Adresa e internetit është www.voanews.com

Vend: Albania

Zhanret:

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations