Tirana Jazz Radio

Info koment Stacione raport

Tirana Jazz Radio mirëpresim të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio pa marrë parasysh wheather ju jeni duke jetuar në Shqipëri apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore të Shqipërisë dhe nga e gjithë bota Tirana Jazz Radio është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri.

Tirana Jazz Radio adresa e internetit zyrtare është www.tiranajazzradio.com

Vend: Albania

Zhanret:

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations