top logo
Radio Tirana 2 është muzika e radio stacion. Radio Tirana 2 tregon të locales 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Radio Tirana 2 është një Radio Komunitetit dhe Publik. Radio Tirana 2 ka diçka për të gjithë sweethearts njohin muzikë. Radio Tirana 2 Adresa zyrtare e internetit është www.rtsh.al
Radio Tirana Dy
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Albania : Radio Tirana Dy ]