Radio Tirana 3 Audienca nënkupton një marrëveshje të madhe, stacioni duhet të paraqesin veten si një audience çështje anëtarët duhet të jetë i lumtur të. Ata sajojnë një solidaritet të jashtëzakonshëm në mes të anëtarëve të audiencës dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një korrespondencë të mirë në mes të tyre dhe të anëtarëve të tyre të audiencës e cila do të sjellë një devijim më të pasur stacion radio.

Radio Tirana 3 Adresa zyrtare e internetit është www.rtsh.al

Radio Tirana 3
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Albania : Radio Tirana 3 ]