Radio Thesari

Info koment Stacione raport
Radio Thesari është transmetimit si një popull popullore dhe muzikë klasike të bazuar në radio stacionin e Shqipërisë. Radio Thesari ofron një shumë të ndryshim në programmings dhe ata gjithmonë zgjodhi playlists e tyre në përputhje me nevojën e dëgjuesve të tyre. Kështu që ka një radio që transmeton popullore dhe klasike muzikë është gjithmonë i mirë dhe Radio Thesari është një nga ato radio.
Radio Thesari adresa faqen zyrtare është www.positivegoldfm.com

Vend: Albania

Zhanret:

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations