Radio Sprint 99.0

Info koment Stacione raport

Radio Sprint 99.0 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Sprint transmeton prodhime të ndryshme lokale.

Radio Sprint 99.0 Adresa zyrtare e internetit është www.radiosprint.al

Vend: Albania

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations