Radio SPEKTRUM

Info koment Stacione raport
Radio SPEKTRUM është audio unik, si dhe stacionet radio disiplina të ndaluar. Transmeton Radio SPEKTRUM për pjesët 24 orë në ditë, 12 muaj nga vitit kalendarik. Me një përzierje fantastike e Varieteteve audio. Radio SPEKTRUM përmban asgjë për të gjithë ata parafytyruar entuziastë audio. Radio SPEKTRUM adresa faqen zyrtare është www.radiospektrum.al

Vend: Albania

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations