Radio Shipkovica

Info koment Stacione raport

Radio Shipkovica është një radio live online shqiptar në Shqipëri. Radio Shipkovica transmetim 24 orë program të jetojnë në internet. Radio Shipkovica jemi të përkushtuar për të promovuar kulturën shqiptare, Muzikë, Lajm, dhe shumë më tepër me stacionin e tyre.

Radio Shipkovica adresa faqen zyrtare është www.shipkovica.ch

Vend: Albania

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations