Radio Projekt 21

Info koment Stacione raport
Radio Projekt 21 është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një freskët, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. Radio Projekt 21 janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, lidh ata që tashmë kanë një lidhje të fortë me Shqipërinë. Radio Projekt 21 Adresa e internetit është www.radioprojekt.dk

Vend: Albania

Zhanret: / /

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations