Radio Perendimi

Info koment Stacione raport

Radio Perendimi është radio stacion i ri në internet shqiptare dhe ndërkombëtare. Ata transmetojnë në internet 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë Al-Quran, Al-Quran Recitimi, Dy, Recitimi islamic, Këngët islame etj. Radio Perendimi është një prej stacionit më të famshme në internet radio në Shqipëri. Radio Perendimi gjithashtu kemi disa programe të bazuara informimit që janë me interes për të demografike të saj thelbësore, duke përfshirë raportet e audiencës dhe shumë të tjerë gamë të gjerë të subjekteve.
Radio Perendimi adresa faqen zyrtare është www.radioperendimi.net

Vend: Albania

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations