Radio Pendimi

Info koment Stacione raport

Radio Pendimi është Shqiptar Arab radiostacioni më i mirë dhe më i madh në internet. Radio Pendimi jetojnë hedh gjerë 24hours nga Arabia Saudite dhe Shqipërisë. Online Radio Pendimi transmetuar 24hours Al-Kuran, Leksion islamic, Këngë islamic etj. Radio-Pendimi.com themeluar në 31 Gusht, 2006-të.
Radio Pendimi adresa web site zyrtar është www.radio-pendimi.com

Vend: Albania

Zhanret: / / /

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations