Radio Ngjallja

Info koment Stacione raport

Mënyra më e mirë për të shijuar një radio është që të kalojnë kohë me një radio që është teknologjikisht paraprakisht, gjallë në prezantimin dhe qasja është shumë e mirë. With Radio Ngjallja you as a listener will be getting such kind of radio experience. Kështu, it can be said that Radio Ngjallja is truly a listener oriented and highly capable online radio.

Radio Ngjallja official website address is www.radiongjallja.org

Vend: Albania

Zhanret:

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations