Radio Lushnja

Info koment Stacione raport
Radio Lushnja depending on Lushnje, Shqipëria është ndër vendin e përbashkët e muzikës. Radio Lushnja muzikë vend buffering dhe gjithashtu Programet të dy në mënyrë të barabartë me oksigjen dhe gjithashtu në internet. Dikur kjo mund të jetë një radio gyp shumëllojshmëri të gjerë merr 7 ditë në javë 24 orë të qëndrojnë në internet. Radio Lushnja gjithashtu funksionojë një shumëllojshmëri të paketave të muzikës consistantly për folks e varg moshës. Përveç shumica e këtyre programes strenth tyre është kontributi dëgjuesit dhe gjithashtu mendimet nëpërmjet online. Radio Lushnja adresa faqen zyrtare është www.radiolushnja.com

Vend: Albania

Zhanret:

loading...

Albania Radio Stations

Popular Stations