Besimi dhe morali, Imani është një fjalë të plotë për çdo gjë që Allahu i do, Radio Islame është i përkushtuar për të përhapur masazh e Kur'anit të Shenjtë. Ata janë duke punuar si një medium të davetit për mirëqenien e Umetit musim. Si Islami është mirën dhe feja pastër e të gjithë Radio Islame rregullon programet në një mënyrë të tillë në mënyrë që ajo ndihmon për të bërë jetën e popujve më të bukur. Radio Islame Adresa faqen zyrtare është www.radioislame.com
Radio Islame
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Albania : Radio Islame ]